Speltips Danmark – Sverige playoff 17/11

Danmark - Sverige Playoff

Ikväll avgörs det! Blir det Sverige eller Danmark som kniper EM-platsen? Sverige gjorde en helt klart godkänd första match hemma på Friends Arena, men efter att Zlatan dingat in 2-0 på straff backade de hem och danskarna lyckades få in ett för dem väldigt viktigt reduceringsmål. Nu räcker det för danskarna att vinna med 1-0 på Parken. Ur ett svenskt perspektiv hade det känts betydligt tryggare att ta med sig 2-0 från första matchen. Jag har kollat runt bland speltipsen på nätet och det råder lite delade meningar om kvällens match…

Don Soderman på Bettingstugan.se har ”en rejäl portion av ångest” inför kvällens match, han har svårt att se Sverige vinna båda matcherna och rekar därför X (home no bet), för det får han 1.85 hos Redbet.

Lelle Sandahl på Rekatochklart är än mer pessimistisk i sin analys, han tyckte danskarna ”knäckte koden” i slutet av första matchen och tror att deras reduceringsmål tyvärr kommer kosta Sverige EM-platsen. Han tror vårt hopp ligger att matchen slutar 2-1 och vi lyckas ta hem det på övertid eller straffar. Han spelar hemmaseger till 2,20 hos bet365 (2/5 units).

Jimmy Ewertsson på YouBetSmart har med matchen som ”Dagens drag”, han tror att danskarna som måste göra mål på hemmaplan kommer sätta upp en hög press vilket kommer öppna upp för svenska omställningar. Han testar därför gå in på båda lagen gör mål till 2.02

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *