Bet365

Bet365_Logo.svg(1)

Grundat: 1974
Licens: Gibraltar (skattefria vinster)
Insättning: Kortöverföring, internetbank, bank, Paypal m.fl.
Avgifter: Inga avgifter tas vid in- eller utbetalningar.
Utbetalning: Kortöverföring (2-5 arbetsdagar). Banköverföring (2-10 arbetsdagar). Paypal, Moneybookers (inom 24 h) m.fl.

 
För mer information om Bet365 besök Oddsbonusar.se/bet365.
 

Bet365 Spelutbud och Livestreaming


Bet365 har ett av de absolut största spelutbuden på marknaden. De erbjuder odds på mängder av sporter. Bland de populäraste är självklart fotboll, tennis och ishockey. Men Bet365 är stora i England och därför erbjuder de även spela på många sporter som är Storbritannien. Bland annat rugby, snooker och dart. Bet365 har även mängder med olika spelalternativ. Du kan bland annat spela på asian handicap vilket är spelform som växer sig allt större.

Dessutom är Bet365 riktigt bra när det kommer till livebetting. De erbjuder livespel på de flesta matcher med många spelalternativ. Dessutom kan du livestreama många matcher på Bet365. Deras livestreaming täcker stora ligor så som Serie A och La Liga men även vissa ATP-turneringar och engelska sporter så som snooker.

 

Bet365 Hemsida och Mjukvara


Vi tycker att Bet365 har förbättra sin hemsida under åren. Vi själva spelar mycket på Bet365 och det kan självklart vara en vanesak, men vi uppskattar hemsida och tycker den är lättnavigerad. Men självklart har vi förståelse att den kan se lite svårare ut för en nybörjare då Bet365 erbjuder spel på många olika sport och har ett stort utbud av spelformer.

 

Bet365 Mobil & iPad (App, iPhone, Android)


Bet365 har faktiskt en grym app för både iPhone och Android. Det är enkelt att lägga sina spel och speciellt att spela live. Det är perfekt att sitta och spela på mobilen under tiden man streamar en match på datorn.