Om oss

Från och med hösten 2015 är det Jens som driver denna blogg. Jag tycker att det finns väldigt många sidor ute på internet som erbjuder speltips. Därför är mitt mål att sammanställe dessa speltips. Ibland utifrån en specifik match, ibland utifrån datum. Det kan hända att jag även slinker in med egna speltips.

Tidigare drev Daniel, John och Viktor bloggen:

Oddskampen.se är en bettingblogg som lanserades i augusti 2009 och som drivs av tre killar från Västsverige – Daniel, John och Viktor. Vi har haft ett stort intresse av sport och betting sedan barnsben och vi kände att bloggen kunde utveckla vårt spelande, samtidigt som vi delar med oss av våra kunskaper.

Varje månad startar vi med en gemensam spelkassa på 1000 kr som vi försöker utnyttja så bra vi kan. Vi skriver genomtänkta analyser av tippade spelobjekt som vi delar med oss till dig på bloggen. Vi redovisar utförlig statistik av vårt spelande, både för att ge dig en rättvis bild av hur det går för oss men även för att vi ser det som ett bra verktyg för att förbättra vårt spelande. Vi har som mål att publicera våra tips minst 3 timmar innan spelstopp så att du ska hinna läsa och ha möjlighet att rygga.

Våra speltips ska endast ses som förslag och vi tar inget ansvar för vad som händer om du följer något av våra tips. Vi rekommenderar att du spelar för summor du har råd att förlora. Om du känner att du spelar för mycket så finns det webbsidor där du kan få hjälp, exempelvis Stödlinjen eller Slutaspela.nu.