Betfair bonus

Betfair_logo copy(1)

Grundat: 1999 Brittiskt
Licensierade: Storbritannien, Malta, Italien, Österrike och Tyskland (skattefria vinster) Insättning: Kortöverföring, banköverföring, Moneybookers, Neteller m.fl. Avgifter vid insättning av VISA, VISA Electron, Mastercard 1,5%. Avgift vid uttag genom internationell transfer på 150 kr
Utbetalning: Kortöverföring (2-5 arbetsdagar). Banköverföring (2-4 arbetsdagar). Moneybookers, Neteller (max 24 h) m.fl.

 

Betfair Bonus


Just nu erbjuder Betfair en bonus som de kallar för 350 kronor riskfri bonus. Det innebär att du behöver satsa minst 350 kronor på ditt första spel. Förlorar du spelet så återbetalar Betfair dig 350 kronor. Du har 7 dagar på dig att lägga ditt riskfria spel efter att du har skapat konto på Betfair. Återbetalningen av ditt spel sker inom 48 timmar.

Förutom en insättningbonus erbjuder Betfair sina spelare kampanjer. Det kan till exempel vara cash-back och förhöjda odds. De har en egen flik för kampanjer där du kan hålla dig uppdaterade. Dessutom brukar de skicka ut mail till deras kunder när en ny kampanj dyker upp.

Läs mer om Betfair bonus hos Oddsbonusar.se

 

Betfair spelutbud och Livestreaming


Betfair erbjuder både en sportsbook och en exchange. I deras sportbook erbjuder de som alla andra spelbolag odds som de själva har satt. I Betfair exchange är det du själv som lägger ut odds och sedan får de se om andra spelare accepterar dina odds. För Betfair exchange tar Betfair ut en kommission på 2-5%. Hos Betfair kan du spela på de flesta sporter och de har ett väldigt brett utbud av spelformer. Bland de mest populära sporterna finns såklart fotboll, men de är även stora på engelska sporter så som horse racing. En spelform som en inne slagit i Sverige då vi har ATG som erbjuder spel på trav. Betfair erbjuder även liveodds och livestreaming. I deras tjänst för livestreaming riktar de främst in sig på fotboll, tennis och hästkapplöpning där de erbjuder över 2000 livestreamde events per år.

 

Betfair Hemsida och Mjukvara


Betfair har en hemsida som vid första ögonkastet är lite rörig och ska vi erkänna så tar det faktiskt ett tag innan man känner att man kan navigera sig fram på ett bra sätt. Vi tycker även det kan vara svårt att hitta deras livebetting. Men som med allt annat här i livet. Man vänjer sig med saker och uppskattar dem med tiden.

 

Betfair Mobil & iPad (App, iPhone, Android)


Betfair har en unik app för varje produkt, totalt har de åtta appar. Om du är intresserade av betting så är det apparna Betfair Sportsbook och Betfair for iPhone (Betfair Exchange) som gäller. Vi tycker att apparna fungerar bra. De är inte marknadsledande men de fungerar bra och är tillräckligt snygga.