Redbet bonus

Grundat: 2002
Licensierade: Malta
Insättning: 2,5 % avgift för Mastercard och Visa, 4% för paysafecard
Utbetalning: Banköverföring, Visa, Neteller, Skrill m.fl. Inga avgifter.

 

Redbet Bonus


Just nu erbjuder Redbet en riktigt schysst insättningsbonus för nya kunder på 100 % upp till €200. Du måste ange bonuskoden ”sport1” för att bli kopplad till bonusen och din första insättning måste vara på minst €20. Omsättningskravet för bonusen är 11x bonusbeloppet och dina spel måste ha minst 1.50 i odds.

Läs mer om Redbet Bonus hos Oddsbonusar.se

 

Redbet spelutbud och Livestreaming


Redbet har inte marknadens största utbud men de har utökat det betydligt på sistone, framförallt utbudet av liveodds. Hos Redbet hittar du odds på Fotboll, Amerikansk Fotboll, Basket, Cricket, Dart, eSport, Handboll, Ishockey, Motorsport, Rugby, Snooker, Tennis och Volleyboll. Liveodds erbjuds även för de flesta av dessa sporter, däremot saknar Redbet livestreaming av sport. För dig som gillar action, snabba ryck och livebetting kan Redbets livebettingplattform ”Superlive” vara värt att testa.

 

Redbet Hemsida och Mjukvara


Redbets hemsida är både snygg och lättnavigerad. Designen är uppdelad i en huvudmeny, en undermeny och en meny till vänster med alla sporter som du kan spela på. Du byter lätt presentationen av odds mellan decimal, amerikansk visning eller bråkform.

Redbets pokermjukvara tillhandahålls av Ongame Network Ltd och live casinot står Evolution Gaming för.

 

Redbet Mobil & iPad (App, iPhone, Android)


Redbet erbjuder just nu inte något app för spel via mobil eller surfplatta, däremot går det utmärkt att spela på Redbets mobilanpassade webbsida från din mobil eller surfplatta. Mobilsidan funkar för alla något sånär moderna smartphones.