Unibet bonus

Grundat: 1997
Licens: Malta
Insättning: Kortöverföring, internetbank, Neteller, Trustly, Ukash, Skrill m.fl.
Avgifter: 2.5 % för insättningar med kontokort, 2% för direktbanksbetalningar och internetbank samt 3% för insättningar med Paysafecard och Ukash. Uttag är avgiftsfria.
Utbetalning: Banköverföring, Skrill, Neteller och Visa

 

Unibet Bonus


Hos Unibet får du som ny kund en riktigt attraktiv insättningsbonus på 200 % upp till 1000 kronor. För att ta del av bonusen måste din första insättning vara på minst 100 kronor. Innan du kan ta ut bonusen måste du omsätta den 5 gånger till lägsta odds 1.40. Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen, lyckas du inte med det försvinner bonusen och eventuella vinster gjorda med den.

Förutom insättningsbonusen hittar du alltid en uppsjö av olika kampanjer och erbjudanden hos Unibet. När det kommer till kampanjer och tävlingar är Unibet ett av de absolut främsta bolagen, besök Unibets hemsida för att se alla aktuella kampanjer.

Läs mer om Unibet Bonus hos Oddsbonusar.se

 

Unibet Spelutbud och Livestreaming


Unibet har ett brett utbud av sport från hela världen, men speciellt vassa är de på fotboll, hockey, tennis och nordiska ligor. Hos Unibet kan du inte bara spela på sport, de erbjuder även odds på olika aktuella händelser så som politik, TV, Film och utmärkelser.

Något av de bästa med Unibet är deras utbud av liveodds och deras livestreaming tjänst ”Unibet TV”. Du kan titta på flera hundra events varje månad hos Unibet på datorn eller i din mobil, allt som krävs är ett konto med lite pengar på eller att du lagt ett bet inom de närmsta dygnet. Matcher som streamas är markerade med den gröna Unibet TV-ikonen.

 

Unibet Hemsida och Mjukvara


Unibets hemsida går inte ta miste på med sitt gröna färgschema. Hemsidan är kanske inte världens snyggaste, men den är väldigt lättnavigerad och användarvänlig vilket trots allt är det viktigaste. Hemsidan kommer från företaget Kambi som också står bakom PAF, 888sport och 32Red:s hemsidor.

 

Unibet Mobil & iPad (App, iPhone, Android)


Unibet lanserade redan 2005 sin mobilplattform och 2008 sin Java-applikation för spel via mobilen. Du kan spela på alla Unibets produkter via din smartphone eller surfplatta; odds, casino och poker. Du kan dessutom kolla på livestreamade events med Unibet TV i din mobil. Du väljer själv om du vill ladda ner Unibets app eller spela direkt via deras mobilanpassade webbsida.