888 sport bonus

Grundat: 2008 (888 sport) 1997 (888 Holdings)
Licens: Gibraltar
Insättning: I princip alla större metoder
Avgifter: Inga avgifter tas vid in- eller utbetalningar.
Utbetalning: Ej Mastercard eller Ukash

 

888 sport Bonus


Hos 888 sport får ny kunder trippel vinst på sitt första spel. Lägg in ett spel på minst 50 kronor på valfri sport så tripplar 888 sport din vinst om du vinner. Maximal insats för detta erbjudande är 100 kronor, vinster på insatser över det betalas ut med normalt odds. Din vinst betalas ut till ditt konto 888 sport konto dagen efter. Spelare som använder Moneybookers eller Neteller som insättningsmetod är INTE berättigade till detta erbjudande.

Läs mer om 888 sport Bonus hos Oddsbonusar.se

888 sport Spelutbud och Livestreaming


888 sport har ett riktigt stort utbud av sporter och marknader, man märker av en viss inriktning mot sporter populära i Storbritannien. 888 sport har inte bara ett stort utbud av sporter och marknader de är även kända för att erbjuda konkurrenskraftiga odds både pre game och live.

888 sport erbjuder livestreaming av sport DOCK så är denna tjänst just nu bara tillfällig för kunder från Storbritannien och Irland.

 

888 sport Hemsida och Mjukvara


888 sports hemsida var tidigare väldigt rörig men har nu fått ett ansiktslyft och är nu både snyggare och betydligt mer lättnavigerad. Du kanske känner igen layouten på hemsidan, den är nämligen utvecklad av Kambi, samma företag som ligger bakom bl.a. Unibet och PAF:s sportsbooks. Till vänster på hemsidan hittar du alla sporter, snabblänkar till olika ligor samt även en sökfunktion för att så snabbt som möjligt kunna hitta det spel du söker.

 

888 sport Mobil & iPad (App, iPhone, Android)


Oavsett om du använder dig av en iPhone, Androidtelefoner eller någon annan modell kan du ta del av 888:s spelutbud på din mobiltelefon eller surfplatta. Du kan nu spela på alla 888:s produkter i din smartphone – odds, casino och poker.

Med 888 sports app kan du spela på samma stora utbud på din iOS- eller Androidmobil som på din dator. Du laddar ner appen i App Store eller via deras hemsida.