William Hill bonus

Grundat: 1934
Licens: Gibraltar (skattefria vinster)
Insättning: Kortöverföring, internetbank, Neteller, Paypal m.fl.
Avgifter: Inga avgifter tas vid in- eller utbetalningar.
Utbetalning: Visa, Neteller, Trustly, Skrill (Moneybookers), ClickandBuy, PayPal och Banköverföring

 

William Hill Bonus


Hos William Hill kan du som nya spelare ta del av en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kr. För att få bonusen måste din första insättning vara på minst 120 kr. Omsättningskravet för bonusen är 10 gånger bonusbeloppet och insättningen och det måste göras på minst 4 spel med minst 2.0 i odds. Du har 90 dagar på dig att genomföra omsättningskravet.

Läs mer om William Hill Bonus hos Oddsbonusar.se

 

William Hill Spelutbud och Livestreaming


William Hill har ett riktigt stort utbud av sporter och marknader. Här hittar du det mesta men allra störst fokus ligger på sporterna som är populära i Storbritannien, d.v.s. fotboll, hästkapplöpning, greyhound racing, rugby, cricket, tennis och dart. William Hill har ofta ett stort utbud av marknader för varje event, vi saknar dock vissa spelalternativ för t.ex. tennis och basket.

William Hill-TV erbjuder över 3000 livestreamade events varje år, det är dock oklart huruvida dessa events är tillgängliga för streaming i Sverige. Vi föreslår att du kontaktar William Hills support för att förvissa dig om vilka sporter och ligor som är tillgängliga för svenska kunder just nu.

 

William Hill Hemsida och Mjukvara


William Hill har en hemsida fullmatad med funktioner och information. Sidan kan till en början verka en aning rörig och det är inte helt lätt att navigera bland alla spel. Visst att de erbjuder mycket på sidan men de måste jobba på sin layout, det ska vara enklare att hitta det spel man söker än vad som är fallet nu.

 

William Hill Mobil & iPad (App, iPhone, Android)


William Hills mobilapp och mobilanpassade webbsida går det inte klaga på. Du spelar snabbt och enkelt live eller pre-game via din smartphone. Sök bara på William Hill i App Store så hittar du deras appar. Det märks att de satsat hårt på mobil betting, de erbjuder t.om. en app för Apple Watch.