Speltips Champions League 4/11

Igår var den mest intressant CL-dagen denna vecka ur svenskt perspektiv. Zlatans PSG spelade borta mot Real Madrid och torskade med 1-0 trots en bra insats. Malmö höll inte alls upp spelet mot Shakhtar Donetsk. Jag har kollat runt på nätet efter intressanta speltips inför kvällens omgång och tror mig ha funnit ett par.

Don Soderman skriver ett speltips på Bettingstugan.se för matchen Barcelona – Bate Borisov. Han tror på en enkel seger för Barcelona och tippar därför över 2.5 mål för Barcelona och att Bate Borisov inte gör mål. För det får han oddset 2.40 på Bet365.

Dubblaren tippar en rak etta i Chelsea – Dynamo Kiev till 1.73 gånger fläsket. Det gör även Fredrik Jönsson på Aftonbladets blogg Youbet. Chelsea är helt enkelt bättre än vad de har visat upp i Premier League.

Polsater på Rekatochklart.com tror på en enkel seger för Bayern hemma mot Arsenal och spelar därför Bayern -1.5 till 2.10 i odds hos Bet365. LelleSandahl spelar över 9.5 hörnor i Roma – Bayer Leverkusen. Motiveringen är att Roma kommer spela en offensiv fotboll. Oddset ligger på 1.75 gånger pistolerna.

Ja, det är bara att välja och vraka. Om du inte redan har konto på Bet365 så rekommenderar vi dig att besöka Oddsbonusar.se för att ta del av en riktigt bra insättningsbonus.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *