Betting tips Malmö FF – PSG

mffpsg

Dags för Champions League igen och jag har återigen spanat runt lite på nätet för att se vad folk tippar, jag har valt att koncentrera mig på den för oss svenskar mest intressanta matchen Malmö – PSG och visst ska det bli kul att se Zlatans återkomst till Häxkitteln i Malmö!

Generellt så verkar det som många inte vågar komma med några tips inför det här mötet, visst är det en lite speciellt match och många faktorer som spelar in här, jag har i alla fall lyckats hitta några intressanta speltips.

Don Soderman på Bettingstugan.se tycker sig ha hittat ett riktigt bra spel i PSG-vinst och under 3,5 mål till 2.05 hos Redbet. Måste hålla med om att detta känns som ett riktigt bra spel, håller med om hans analys att PSG kommer göra vad som krävs men inte mer. Jag gör som Soderman och kliver in tungt på det här spelet!

På samma sida rekar ”Dubblaren” under 3 mål (asian), dvs. pengarna tillbaka vid 3 mål i matchen. Han är inne på samma tanke som Soderman att PSG kommer göra vad som krävs för att knipa vinsten men inte mycket mer. En annan faktor som han tror kan komma att spela in är att vintern slagit till i Malmö, mattan är inte vad superstjärnorna i PSG är vana vid och kylan lär inte heller uppskattas av PSG:s många sydamerikaner och sydeuropéer. Spelet ger 1.78 hos bet365.

”Lorso” på spelspel.se tror även han att PSG är numret förstora för Malmö. Han tror inte bara PSG kommer vinna utan tror även den glödheta hemvändarsonen kommer näta. Han spelar Zlatan som målskytt i matchen till 1.78 hos Unibet med väldigt hög insats (8/10 units). Jag håller med om att sannolikheten är stor att Zlatan kommer näta men tycker 1.78 är i lägsta laget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *