Milan i dåligt skick inför kvällens toppmöte

Milan har inte sett nåt vidare ut de senaste matcherna och saknar en stor drös spelare i kvällens viktiga toppmöte mot Udinese. Udinese är urstarka hemma så jag tycker det är konstigt att Milan har blivit favoriter idag. Spelet som lockar mest är Udinese (0), pengarna tillbaka vid oavgjort, som finns till fina 2,10 hos Bet365. Möten mellan dessa två lag, och även italienska toppmöten generellt, brukar ju ändå ha rätt stor kryssrisk.

Milans anfallsspel har inte imponerat de senaste matcherna då det har sett endimensionellt och förutsägbart ut. Med 12 duktiga spelare borta – Abbiati, Aquilani, Boateng, Cassano, Flamini, Gattuso, Ibrahimovic, Merkel, Muntari, Nesta, Pato, Strasser, Yepes och Van Bommel – så finns det inte mycket att jobba med för att lösa den kreavita biten heller. Tungt dessutom att den mest pålitlige målskytten Zlatan är borta. Milan har inte lyckats särskilt bra mot den andra topp-5-lagen den här säsongen då de bara har 1 poäng på 5 matcher.

Udinese har den imponerande hemmastatistiken 10-1-0 och 22-5 i målskillnad. De får nästan inte ett bättre läge att ta 3 tunga poäng i toppstriden än idag. Badu, Asamoah & Pinzi saknas, medan Floro Flores är osäker, men deras avbräck är inte alls lika tunga som Milans. Dessutom har de ju sin målspruta Di Natale på plan som kan göra mål på ingenting.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:00
Udinese - AC Milan
Udinese (0)
29 kr

3 kommentarer till “Milan i dåligt skick inför kvällens toppmöte

  1. John den skrev:

    Jag trodde Udinese hade det här, men vad händer sista kvarten?

  2. Andreas den skrev:

    ” Spelet som lockar mest är Udinese (0), pengarna tillbaka vid oavgjort, som finns till fina 2,10 hos Bet365″ – Vad heter spelet där man bettar denna typ av bet? Alltså att man kan 1 + X, alltså en halvgardering. Tack på förhand.

  3. John den skrev:

    Hej! Det här spelet var ett asian handicap, det glömde jag skriva. Eller tänker du på dubbelchans, när det blir vinst på både 1 och X?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *