Försvagat Getafe får det svårt mot Real Madrid

Derbyn mellan Getafe och Real Madrid har varit riktiga målfester på senare år. Jag var först inne på över 3,5 mål ikväll, men så fick jag se vilka spelare Getafe saknar. Spel på Real Madrid i nån form kändes därför bättre. Real Madrid (-1,5) känns bra men då oddset har sjunkit så hittar jag mer värde i Real Madrid över 2,5 mål till 2,25 hos Bet365. Vinner Madrid med 2-0 blir det surt, men det känns troligare med fler mål i matchen.

Getafe har en fin hemmastatistik med bara en förlust och 6 insläppta mål. Dock blir det en helt annan match idag då de flesta lagen utanför toppen är mediokra och knappt snittar ett mål per match. Real Madrid gör i snitt 3,5 mål per match och har trivts i detta derby på senare år. De senaste 6 mötena har de vunnit med 3-2, 2-0, 4-2, 3-2, 4-0 och 4-2. Alltså minst 3 mål gjorda i 5 av de 6 senaste. Getafe har flera spelare borta idag – Alberto Lopo (avstängd såklart), Rafa, Pedro Leon, Dani Guiza och Michel – så vi får se ändringar både i backlinjen och kanske även i formationen. Inga bra förutsättningar för att möta ligans målgladaste lag.

Real Madrid får tillbaka Ramos i backlinjen. Khedira, Marcelo, Carvalho, Altintop och Di Maria saknas idag, men då de har en så stark trupp så ställer de ändå upp med en första-elva av hög klass.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 20:00
Getafe - Real Madrid
Real Madrid över 2,5 mål
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *