Chanspeng på Bolton

Bolton står i skyhöga 6,00 hos Unibet ikväll när de möter ständigt opålitliga och underpresterande Arsenal. Oddsen kan inte skilja sig för mycket jämfört med vad det hade varit i början på 2000-talet, när Arsenal verkligen var ett fantastiskt och fruktat lag. Jag måste testa en liten peng på ettan.

Jag var inne på att spela Bolton med handikapp först, men övergav snabbt tanken då båda lagen alltid är så upp eller ner. Bolton har bara ett kryss på 22 matcher (!) och Arsenal har 3. Jag hade inte litat på Arsenal, till 1,63, en kall onsdagskväll i Bolton där hemmalaget kämpar för sitt liv i botten…

Bolton har sett mer stabilt ut sen de bytte till 4-5-1 och petade Robinson. De har 3 raka vinster på Reebok Stadium så nu känner de att de verkligen kan leverera på hemmaplan. Jag har sett väldigt många av Arsenals matcher den här säsongen och har sällan blivit imponerad. Defensiva och mentala brister, för få målskyttar, ineffektivitet, massvis med skador etc. etc. Formen är inget vidare: blek insats mot Leeds i cupen, utspelade mot Swansea, aldrig ens nära mot Man United och de hade flyt mot Villa senast, som skänkte straffar och mål i 2:a halvlek.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 21:00
Bolton - Arsenal
1
10 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *