Överspel i Norwich – Leicester

Norwich och Leicester är två lag som inte har problem med att hitta målet, men som ofta kan vara suspekta bakåt. Norwich har bara hållit nollan i 2 av 25 ligamatcher och Leicester i 9 av 31. Norwich har dessutom lite defensiva problem idag då Ayala, Whitbread och Tierney är skadade och Drury & Ward testas sent. Trots att Norwich ligger bra till i ligan så har Paul Lambert pratat om att lufta några reserver. Bl.a. målvakten Ruddy, som vart en av lagets bästa, kan vilas till förmån för Steer.

Leicester saknar också backar i Bamba och Paintsil, som har dröjt sig kvar i Afrika. Försvaret såg bräckligt ut när de förlorade med 2-3 mot Watford i veckan. Nugent gjorde 2 mål då, och tillsammans med ”FA-cupexperten” Beckford tycker jag att de ska kunna hota ett darrigt Norwichförsvar idag. 2010/11 blev det målfester båda gångerna de möttes i the Championship. Norwich vann 4-3 hemma och 3-2 borta. Expekt ger 1,87 för över 2,5 mål och det hugger jag på.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Norwich - Leicester
Över 2,5 mål
24 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *