3 poäng betyder mer för Warberg än Täby

Jag tror på Warberg i morgondagens TV-match mot Caperio/Täby. 3 poäng i den matchen betyder mycket mer för Warberg då de överraskande nog fortfarande ligger utanför slutspelsplats. Ganska konstigt då de, till skillnad från AIK, inte har gjort några större förändringar i truppen jämfört med tidigare, betydligt mer framgångsrika säsonger. Warberg är en av innebandyns största klubbar och det vore ett totalfiasko om de inte tar sig till slutspel. Warberg har plockat mer än dubbelt så många poäng på hemmaplan så att matchen spelas i Sparbankshallen är ett stort plus. De har alltid bra publikstöd och de lär nog heja på lite extra då den här matchen är så viktig.

Täby däremot är mer eller mindre klara för slutspel och jag hade inte vågat spela på ett sånt humörgäng när de inte har nåt större att spela för. Deras form är dessutom inget vidare – bara 3 trepoängare på de senaste 10 matcherna.

Warberg går att spela till 2,00 hos Unibet. Oddset har börjat sjunka på andra bolag så passa på snabbt om du vill spela på Warberg.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:15
Warberg - Caperio/Täby
1
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *