Leeds tar minst en poäng i derbyt

Jag gillar Leeds chanser att få med sig åtminstone en poäng hem ifrån Yorkshirederbyt mot Hull ikväll. Laget gjorde en riktigt bra insats mot serieledarna Southampton senast och de måste ha varit förbryllade över hur de kunde förlora med 0-1. En stor anledning till detta var Saints keeper Davies som gjorde en fantastisk insats. Det ser ändå lovande ut sedan tränaren Warnock tog över och första vinsten är nog inte långt borta. Kanske redan ikväll? Warnock är en perfekt manager att ha i ett derby med sin passion och förmåga att motivera spelare. Leeds har bra derbyfacit då de bara har förlorat 1 av de senaste 7.

Hull har varit svåra att besegra det senaste men imponerar inte offensivt. De har bara målat en gång på de 3 senaste matcherna. Det ser i långa stunder ut som om de inte kommer att göra mål. När de vinner gör de det ofta med uddamålet. Offensivt duktige Brady saknas idag med. Jag tycker att Leeds har större chans att få med sig nåt än oddset visar så jag spelar med glädje Leeds (+0,5 asian handicap) till 1,80 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Hull - Leeds
Leeds (+0,5)
23 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *