Allt går emot Pompey just nu

Leeds är verkligen inget pålitlig lag att tippa på, men idag måste jag mig ändå våga mig på att spela dem till 2,70 hos Bet365. Portsmouth har så mycket problem nu så jag har svårt att se dem vinna idag, trots en härlig kämpavilja hos fans och spelare.

Inför förra matchen hade Portsmouth bara 13 seniorspelare tillgängliga och då blev Kitson dessutom utvisad (avstängd idag). Bäste målskytten Huseklepp har också lånats ut för att spara på lönekostnaderna. Allan har lånats in från West Brom, men laget känns ändå i sämre skick den här helgen. En hel drös spelare tvingas att spela med småskador och den tunna truppen verkar börja ta ut sin rätt. Formen är inte något vidare och laget har brist på både kreativitet och målskyttar. De ger sig sällan lätt men jag tror att nytända Leeds större kvalitet framåt avgör det här. Med den passionerade nye tränaren Neil Warnock så har de fått förnyat hopp om att nå en play-offplats.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Portsmouth - Leeds
2
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *