Täby spelvärt i intressant match mot Falun

Både Faluns och Täbys matcher i Superligan har vara lite svårtippade hittills men när man får 2,10 hos Bwin för en Täby-seger mot ett lag utanför topp-4 så kan jag inte låta bli att spela på dem. Även över 11,5 mål till 1,72 hos Unibet spelas då Täby allt som oftast är med i målrika matcher och Falun känns som ett passande motstånd.

Efter en jämn start senast mot Warberg så föll Falun ihop rejält i andra perioden och släppte in hela 7 mål. Framåt är de skickliga men det går lite snett i försvarsarbetet för ofta. Efter den matchen hade de en lång resa norrut igen och de kom hem tidigt igår. Låter lite nära inpå att möta ännu ett motstånd av högsta klass då. Täby har en psykologisk fördel då de har vunnit 5 raka mot Falun, varav de 2 senaste i Falun. Förra vintern ledde Falun med 5-2 i slutet på andra perioden men lyckades ändå förlora 7-8. Falun har inte gått speciellt bra hemma hittills så Täby till 2,10 lockar absolut.

Målmässigt så har det blivit stora siffror de senaste 3 mötena – 8-7, 11-4 och 9-6 i Täbys favör. 6 av Täbys 8 matcher hittills har slutat över 11,5 mål. Senast blev det ’bara’ 8-2 tack vare bra arbete av Täbys försvar och lite ineffektivitet hos Linköping. Det andra mötet som gick under var toppmötet mot tighta AIK. Täby har snittat runt 8 mål per match så om bara Falun hänger minst ett par, vilket de brukar med de spelarna de har, så ska den här ha god chans.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:00
Falun - Caperio/Täby
2
32 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Falun - Caperio/Täby
Över 11,5 mål
23 kr

3 kommentarer till “Täby spelvärt i intressant match mot Falun

 1. John den skrev:

  10-3 var minst sagt ett överraskande resultat. Förväntade mig en typisk Täby-comeback men kom aldrig nån. Verkade tight i första perioden men sen vet jag inte vad som händer med Täby. De sköt mest skott sista 2 men blir ägda ändå.

  Nåväl, 2 av 3 spel satt iaf och plus för dagen.

 2. Daniel den skrev:

  Det enda som kunde varit bättre var om resultatet var det omvända. Omöjligt att följa den här matchen någonstans. Radiosporten hade lite coverage iaf

 3. John den skrev:

  Det var ju störtlöjligt. Ibland förstår jag nästan dem som inte vill kalla innebandy för en seriös sport 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *