Detroit hetare än St Louis just nu och vinner

Efter ett tufft år förra året med osannolikt antal skador så har de studsat tillbaka med bravur i år. Just nu är de verkligen i form och mot ett formsvagt lag som St Louis har de en kanonchans. 1,95 för ettanExpekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=5619″ target=”_blank”>Expekt är generöst.

Detroit har verkligen en helt annan säsong i jämförelse med förra säsongen då man på grund av skador inte hade chansen att utmana de bästa lagen. det något ålderstigna laget är nu i kanonform och hoppas kunna inkassera en ny seger i natt mot St Louis. Det skulle också innebära säsongens längsta vinstrad vilket betyder mycket i ett statistiktokigt land som USA. Lidström har gjort poäng i de 11 senaste matcherna. Vi hoppas att det blir en tolfte i natt.

St Louis brukar ha det ganska enkelt mot Detroit historiskt sett (de senaste åren) men den trenden bröts i mars och borde inte påverka spelarna. de kommer till matchen utan duktiga Paul Kariya som tagit ett sabbatsår efter sviterna av en hjärnskakning. Laget startade säsongen i ett rasande tempo då de slog allt och alla. Efter det förlorar de mot allt i princip. De är inte i balans just nu och de kunde haft en enklare match att vända den trenden på än detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 01:35
Detroit - St Louis
1
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *