Nytaggat Mora kan göra det svårt för välbekanta Linköping

Jag brukar försöka hålla mig från spel på träningslandskamper så då passade det bra att det redan är ny omgång i SSL. Handikappslinan i kvällens möte mellan Linköping och Mora ligger aningen för högt anser jag (-4,5 på Linköping) med tanke på Moras nytändning senast. Jag testar därför Mora +4,5 till 1,85 hos Bet365.

Visserligen har Mora spelat jämnt bitvis i de flesta klara förlusterna hittills men senast mot Dalen lyckades de äntligen hålla en bra nivå genom 60 min. Även om de ’bara’ vann i förlängningen (5-4) så hade de chanser nog till att avgöra på ordinarie tid. Bobby Edbergs hemkomst har gett dem extra energi och segern senast kan bara ha gjort gott för självförtroendet. Nu vet att de att de kan plocka poäng i SSL och har gjort det t.o.m mot serieledarna.

Linköping är trots detta klara favoriter, med all rätt med tanke på deras start, bättre material och hemmaplan, till 1,11. Frågan är bara hur bra de gillar att vara storfavorit som nykomling. När de mötte Storvreta & Co så hade de inte mycket att förlora och i deras möten mot bottengängen Balrog & Mullsjö så var det för tidigt på säsongen för att de skulle bli tydliga favoriter. Mora har bra koll på Linköping från ifjol och kan göra det jobbigt för dem. När jag kan få 1,85 gånger pengarna, även om ett peppat Mora utan förväntingar på sig kan förlora med 4 bollar, så låter det för intressant för att inte spela.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:30
Linköping - KAIS Mora
Mora (+4,5)
27 kr

2 kommentarer till “Nytaggat Mora kan göra det svårt för välbekanta Linköping

  1. John den skrev:

    7-4 slut. Lagom vinstmarginal tycker jag 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Perfekt. Var lite orolig där. Även med målmängden i Falun men allt löste sig ju galant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *