Uruguay slår ut USA i kvarten

I VM 2002 blev USA utslaget av Tyskland i kvartsfinalen.. Lyckas USA överträffa den prestationen i år?

Grupp B var en av de sämre i fotbolls-VM som bestod av ett underpresterande England, USA, Slovenien och Algeriet. USA vann gruppen, trots två bortdömda mål som egentligen borde blivit godkända. Bra gjort av USA men jag tycker ändå inte de imponerat spelmässigt.. De kan bättre! Det visade de i Confederations Cup förra året där de slog Spanien i finalen.

I åttondelen väntar det enda kvarvarande afrikanska hoppet Ghana, som stundtals spelat riktigt bra fotboll och skapat mängder med målchanser. Men de har haft otroligt svårt att få in bollen i mål. De två målen som har gjorts framåt har kommit på straff, efter två idiothands av spelare i Serbien och Australien. Dessutom har de spelat med en man mer både mot Serbien och Australien.

Jag tippar på att USA slår ut Ghana men faller i kvartsfinalen mot Uruguay/Sydkorea till 3,75 hos Bet 365. Jag tror det blir Uruguay som blir USA:s motståndare i kvarten och att de blir för svåra. Uruguay har imponerat stort och vann sin grupp på 7 poäng utan att släppa in ett enda mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 20:30
USA - Ghana, Uruguay
USA ut i kvarten
27 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *