Sarah Michael kan göra skillnaden för Djurgården

Mitt i allt VM-tippande får jag variera det hela med ett tips från Damallsvenskan. Djurgården vann nyligen rättvist mot Umeå i svenska cupen och ser ut att vara lite på uppgång. Umeå går inte att känna igen från tidigare år och jag tycker inte oddsen speglar deras chanser helt rätt. Djurgården (draw no bet) spelas till fina 2,20 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Djurgården har haft en tung vår där resultaten inte alltid har speglat matchbilden. De har spelat jämnt även mot topplagen och har hygglig kapacitet. En nackdel har varit att lagets nigerianskor Onome Ebi och Sarah Michael har missat en del matcher på grund av landslagsspel. Båda bör vara med idag. Michael har varit en absolut nyckelspelare hittills med sina 3 mål och 4 assist på 9 matcher. Hon kan bli avgörande i en sån här match mellan två lag som inte direkt öst in mål. När Djurgården slog Umeå i svenska cupen för ett par veckor sen gjorde hon ett mål och senast när de slog Tyresö med 2-1 gjorde hon ett och spelade fram till det andra.

I cupmötet var Sofia Jakobsson en av Umeås bästa spelare och hon gjorde även mål när de slog Djurgården i början på säsongen med 1-0. Idag är hon avstängd vilket är en försvagning. Djurgårdens plan på Kristineberg är inte nån höjdare och är en blanding av grus, sand och lite gräs. Detta bör vara en fördel för hemmatjejerna som är vana vid det här laget då de även tränar där.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:00
Djurgården - Umeå
Djurgården*
64 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *