Två offensivt lagda lag möts i åttondelsfinal

Argentina – Mexico är en match mellan två offensivt inriktade lag med tveksamma försvar och chansen till att vi får se lite mål ser jag som ganska bra. Över 2,5 mål spelas till 2,12 hos Betsson” href=”http://record.affiliatelounge.com/_w5XHXkPeixauqxJ1W5ErsWNd7ZgqdRLk/1?payload=oddskampen” target=”_blank”>Betsson.

Argentinas anfall känner vi väl till vid det här laget och Mexicos försvarare kommer få det jobbigt idag. Gruppspelet var inga problem alls men vi har nog inte sett det bästa från det här laget ännu. Nu är det dags att börja bevisa sina tvivlare fel på allvar. Stort plus att Argentina har lyckats så bra på fasta situationer också. Bakåt har de inte sett stabila ut de gånger de har testats och inte blir de bättre av att Samuel är högst tveksam idag och att Burdisso kan kliva in istället.

Mexicos försvar är inget märkvärdigt och jag förstår fortfarande inte varför Oscar Perez har fått stå i VM. De har spelat väldigt offensivt med ytterbackarna högt upp i planen och ställer de ens upp nåt liknande idag så kommer Messi & Co att gilla ytorna som kommer uppstå. De är ett tekniskt lag som gillar att trilla boll och ett sånt motstånd kan nog passa Argentina bättre än lag som Paraguay t ex. Argentina ska ha god chans att få in ett par mål men Mexico kan allt bidra de också.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 20:30
Argentina - Mexico
Över 2,5 mål
59 kr

2 kommentarer till “Två offensivt lagda lag möts i åttondelsfinal

  1. Daniel den skrev:

    Väldans vad domarproblem det är idag. Se vad Blatter säger efter allt detta. Han är ju världens största bromskloss

  2. John den skrev:

    Första målet här var välkommet annars 🙂 Blatter är en idiot och lär inte fixa nåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *