Kortspel Chile – Spanien

Det blir ett kortspel till mellan Chile – Spanien då det är ett viktigt möte mellan två lag med snabba, luriga spelare i offensiven som kan få motståndare att dra på sig frisparkar. Domaren är dessutom av den striktare typen. Över 4,5 kort spelas hos Betsson till 1,72.

Chile har spelat riktigt hårt i närkamperna hittills och kan alltid dra på sig en del kort. Spanien har inte fått några kort hittills men har inte fått några större utmaningar i defensiven. Chile anfaller snabbt och är mycket bollsäkra och kan bli jobbiga för Spanien att möta. Spanien behöver en vinst och Chile blir klara för slutspel med ett X. Chile lär köra hårt för att inte släppa in något och om Spanien får problem så kan de tappa humöret. Domaren idag är Marco Rodriguez från Mexico som är känd för att vara strikt och delar ut mycket kort. Han visade 6 kort i Australien – Tyskland där Cahill åkte ut mycket hårt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 16:00
Chile - Spanien
Över 4,5 kort
65 kr

4 kommentarer till “Kortspel Chile – Spanien

 1. Viktor den skrev:

  Mexico med C.. märks att du är engelsman 😉

 2. Daniel den skrev:

  Han där john kan man inte lita på. Kan ju inte ens stava Mexiko 🙂

 3. John den skrev:

  Finns det nån anledning att Sverige kör med K? Så fult och onödigt. Mexico lär inte gilla detta 🙂

  Var chilenarna tvungna att ta lugnande medel i halvtid? Dampade loss så härligt i början. Spelet såg ju ut att vara inne efter 1:a halvlek men sen stod bara Spanien och lattjade vid mittlinjen.

 4. Daniel den skrev:

  Jag midsommarfirade så missade pretty much hela matchen men hörde att det var en icke-match i andra halvlek typ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *