Aggressiva Chile drar på sig fler gula kort

Chile har imponerat hittills med sin offensiva attityd och härliga kampvilja. Det senare har lett till en hel del rejäla tacklingar och de har plockat på sig betydligt fler varningar än Spanien. Betsson” href=”https://www.betsson.com/web/sv/sportsbook/?” target=”_blank”>Betsson ger 1,65 för att Chile får flest gula kort mot Spanien och från vad jag har sett hittills så ska de ha en mycket bra chans. De flesta andra bolag ger odds på flera decimaler lägre.

Chile har fått mest gula kort i båda sina matcher, 2-1 mot Honduras och 6-3 mot Schweiz. I båda matcherna satsade de stenhårt i duellerna och var aggressiva. Då de spelar offensivt och med bara 3 backar så finns alltid risken att de hamnar på efterkälken också och behöver dra på sig nödvändiga varningar. Detta syndes tydligt mot Honduras, men då motståndet inte höll högsta klass så straffades de inte för det och drog bara på sig 2 gula kort. Nu möter de ett så bollsäkert lag, som dessutom måste gå för en vinst, och risken finns att de drar på sig en del kort idag då spanjorerna är kvicka och luriga.

Spanien har inte blivit varnade alls hittills i turneringen medan deras tidigare motståndare Honduras & Schweiz drog på sig 2 respektive 4 kort i de matcherna. Mycket beror väl på att de har så pass mycket bollinnehav och inte har behövt försvara sig så mycket hittills. Chile kan bli lurigare på den fronten med sina fartfyllda anfall så första kortet kan nog mycket väl komma ikväll. Dock så tror jag ändå att Chile med sin aggressiva stil kan dra på sig fler mot sina skickligare och lugnare motståndare.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 16:00
Chile - Spanien
Chile flest gula kort
42 kr

1 kommentar till “Aggressiva Chile drar på sig fler gula kort

  1. John den skrev:

    65 % ränta. Ett stort tack till Betsson 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *