Milito gör mål när Maradona vilar lite spelare

Sista omgångerna i grupperna har nu inletts och det har inte varit några direkta skrällar. Kul för Sydafrika att slå barnungarna ifrån Frankrike. Nu ikväll spelas grupp B där Argentina i princip är vidare. Maradona kommer nog välja att vila lite spelare och ge andra chansen såsom Diego Milito. De som kommer in är knappast några lekmän utan kommer in med mycket kvalitet och vilja visa att de borde startat från början.

Jag tittade igenom lite olika spel och två stycken gjorde mig sugen, men jag väljer bara en utav dem. Spelet gäller att Milito gör mål. Milito har varit superhet under säsongen men har fortfarande inte fått chansen i VM. Detta är en perfekt match att ge honom ena änden av en startkabel. En riktigt bra spelare och det är bra att få igång fler spelare än de som startade första matchen.

Grekerna lär göra sitt för att hjälpa Milito i sitt sökande på mål då de varit ganska undermåliga detta VM. Att de vann med en man mer mot Nigeria kan man inte direkt använda till deras fördel. De kommer få det riktigt tufft offensivt och defensivt. Känns som om Argentina kommer ha en rolig dag.

Det andra tipset var förresten att det skulle dömas straff till omkring 4 i odds på vissa sidor.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:30
Grekland - Argentina
Milito gör mål
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *