Argentinas offensiv för starkt för grekerna

Grekland har inget bra lag och trots att Argentina byter ut en stor del av den ordinarie startelvan så ska de vara för skickliga offensivt för grekerna. Jag spelar på att Argentina gör över 1,5 mål till 1,83 hos Ladbrokes.

Det är svårt att känna igen Argentina om man jämför med hur det gick i kvalet. Nu spelar de äntligen den bländade fotbollen som de alltid borde kunna producera. Teoretiskt sätt är de klara för åttondelsfinal och Maradona vilar ett antal spelare förutom att Gutierrez saknas pga. avstängning. Detta gör nog ingen större betydelse då klasspelare som Milito & Aguero lär komma in och vill visa att de borde få mer speltid. De som kommer in lär spela med ännu mer vilja i en sån här match än de ordinarie. Messi lär få starta idag igen och han är nog riktigt sugen på att få igång målskyttet. Han har spelat riktigt bra hittills  men det är även viktigt att få första målet inför slutspelet. Jag har en känsla av att det kommer idag.

Grekland vann senast mot Nigeria men hade marginalerna på sin sida. De spelade med en man mer under en stor del av matchen efter Kaitas hjärnsläpp men såg inte ut att kunna ta ledningen ändå. Första målet kom efter en turlig reflektion och andra målet var en tavla av Enyeama i Nigerias mål. Laget är gammalt och saknar riktiga kvalitetsspelare. Även om de har allt att spela för så blir det svårt att stå emot de tekniska och kvicka argentinarna. Om de flyttar upp för att hitta mål så kan det bli ytor att kontra på och det skulle Aguero, Messi & co gilla starkt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:30
Grekland - Argentina
Argentina över 1,5 mål
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *