Tyskland ska vara för bra för Australien

Australien ska inte underskattas men är med all rätt outsiders i grupp D. Tyskland har för vana att prestera i stora turneringar och bör ta en vinst idag för att inte kvalificeringen till slutspelet ska bli onödigt krånglig. Ettan på Tyskland till 1,59 hos Pinnacle är bra betalt.

Tyskland har ett intressant lag på papperet med en fin mix av talanger och spelare som har varit med förr. De har med ett gäng spelare från U21-laget som tog EM-guld 2009 som Boateng, Özil, Khedira och Neuer. Andra talanger som Müller och Badstuber har slagit igenom i ligamästarna Bayern i år. Framtiden ser ljus ut. Samtidigt har tyskarna med rutinerade spelare som Schweinsteiger, Lahm, Klose och Podolski. De två sistnämnda har haft bleka säsonger annars men brukar leverera i landslaget.

Stommen i Australiens lag är densamma som 2006 och även om det kan vara en fördel så känns det som om en stor del av laget har sina bästa dagar bakom sig. Det är inte många heta talanger som är på gång heller. Duktiga spelare som Kewell, Cahill och Emerton har varit skadade nyligen och frågan är hur deras skick är. Laget har inte sett för vassa ut framåt och kan få problem att få hål på tyskarna idag. Tyskland borde ta hem detta även om det nog inte blir någon stor seger.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 20:30
Tyskland - Australien
1
32 kr

2 kommentarer till “Tyskland ska vara för bra för Australien

  1. Daniel den skrev:

    Rejält spelvärt såhär på förhand tycker jag nog

  2. John den skrev:

    Så här i efterhand ångrar jag att jag inte lirade handikappet också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *