Serbien får jobba men vinner sin öppningsmatch

VM har börjat bannemig. Nu har man ju något att se fram emot varje dag i någon månad framöver vilket hjälper när man går upp på morgonen för att cykla till jobbet. Serbien har ett intressant och bra lag med flertalet stjärnor såsom Vidić, Ivanović, Tosić med flera. Wolverhampton är ju också representerade här av Milijaš vilket ökar intresset från min sida något.

Försvaret är riktigt stabilt och mittfältet innehåller mycket kvalitet, framför allt med boll. Det är viktigt att de får igång anfallarna som jag tycker är deras enda svaghet. Žigić och grabbarna måste imponera om Serbien ska kunna gå långt. Det ska dock sägas att Serbien innehar kvaliteterna att nå den långe serben på topp med några kvalitetsbollar.

Ghana saknar sin storstjärna Essien under VM vilket måste svida ordentligt. Hur de ska kunna vinna mot Serbien vet jag inte. De kan störa men kan inte se Ghana göra mycket framåt i den här matchen. Ettan ligger mycket närmare.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Serbien - Ghana
1
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *