Holland inleder med vinst med glödhet van Persie

Robin van Persie har haft en frustrerande säsong. Han inledde riktigt bra men en skada förstörde mycket av säsongen, både för honom och Arsenal. Nu verkar han riktigt peppad efter återkomsten och har spottat in mål på mål i träningsmatcherna inför VM. Nu är det dags för tävlingsmatcherna att börja och Holland är favorittippade mot Danmark.

Holland har bara drygt 16,5 miljoner invånare men är konstant en källa till fantastiska fotbollsspelare. Det ligger i kulturen att fostra unga talanger och talangen verkar komma med modersmjölken hos de flesta. Om Sverige med 9 miljoner kunde få hälften så många kvalitetsspelare som Holland så hade vi varit ett riktigt bra lag. Holland saknar med största sannolikhet Robben vilket är ett stort avbräck. Jag tänkte först spela på att van Persie gör fler mål än Bendtner, som inte besitter den kvalitet som krävs för att bli en pålitlig målgörare. Det visar sig dock att Bendtner troligtvis inte hinner tillbaka från sin skada och spelet skulle voidas. Jag hittade genom mina efterforskningar dock ett spelvärt objekt på Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt där de har van Persie som målare till goda 2,20. Med formen som både han och Holland visat upp så känns det väldigt godtagbart med en insats som ligger på 4%.

Jag tippar även på att Holland lyckas göra fler än 1 mål idag. Som sagt både van Persie och Holland har varit i bra slag inför VM och jag tror och hoppas att formen håller i sig mot ett skadedrabbat Danmark. Oddset är bäst på Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway som har hela 1,85 på detta.  Klockan 13:30 smäller det.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 13:30
Holland - Danmark
van Persie gör mål
38 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 13:30
Holland - Danmark
Holland Ö1,5 mål
48 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *