Skador oroar i Danmark inför matchen mot Holland

Läget känns mycket ljusare i Holland inför matchen mot Danmark i eftermiddag och de ska ses med bra chans att vinna detta. Danmark har inte imponerat inför VM och har problem med spelare som inte är helt skadefria. Jag testar Holland -1 (asian handicap) till 2,05 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365. Det blir pengarna tillbaka om Holland bara vinner med ett mål.

Holland har spelat bra inför VM och har som vanligt en skicklig offensiv. Det är såklart synd att Robben inte är spelklar ännu men det går att hitta sämre ersättare än Van der Vaart om man säger så. Ett plus är att Van Persie verkar ha hittat formen efter skadan och han borde vara både utvilad och spelsugen nu inför VM-premiären.

Det ser inte lika lovande ut för Danmark där Bendtner förmodligen kommer att missa matchen. Tomasson och Kjaer är dessutom osäkra och målvakten Sörensen är inte matchtränad efter att ha varit skadad sen april. Förluster mot Australien och Sydafrika innan VM hjälpte inte till att öka optimismen. Det finns frågetecken för hur bra deras offensiv är och det kan bli mycket försvarande idag. Holland har kvaliteterna för att få utdelning av sin dominans. VM har inte gett oss så många mål ännu men jag tror att Holland kan hjälpa till att förändra detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 13:30
Holland - Danmark
Holland -1
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *