Många försiktiga starter i VM hittills

De flesta matcherna i VM har börjat försiktigt och trevande så jag skulle bli förvånad om en match mellan två så taktiskt skickliga och stabila lag som Italien – Paraguay skulle bli öppen från start. Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway ger 1,75 för att första målet kommer efter den 30:e minuten (eller att det blir mållöst) och det känns spelvärt.

Det är gruppens två favoriter till att gå vidare som möts ikväll och liksom så många andra lag hittills i turneringen så lär de vilja få en bra start. Förlust i första matchen kan ge laget stora problem och därför vill de få en trygg öppning på matcherna. Italien spelar som vanligt försiktigt och prioriterar försvaret i första hand. De saknar playmakern Pirlo och ser inte lika vassa ut framåt som de brukar vara. Paraguay är också kända för att ha ett tight försvar och då de är underdogs i den här matchen så lär de nog börja med att backa hem innan de tar för många risker.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 20:30
Italien - Paraguay
Första målet efter 30 min/inget mål
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *