Spanien blir för svårt för Schweiz

Jag tyckte det var ganska svårt att hitta spelvärda odds i matchen Spanien – Schweiz då Spaniens chanser rankas så högt av alla bolagen. Dock så lockar Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365:s 2,10 för Spanien -1,5 och det känns värt att testa med tanke på den kvalitet som finns i laget.

Schweiz är ett respektabelt lag men jag kan inte se dem ta någon poäng i den här matchen. I bästa fall kan de ge Spanien en bra match och förlora med uddamålet. Nu har de däremot två tunga skadeavbräck i Frei och Behrami. Frei lyckas alltid bra med målskyttet i landslaget och det är han de förväntar ska bidra i första hand. De blir definitivt mindre vassa framåt utan honom. Spanien har spelare av högsta klass på alla positioner och jag förväntar mig att de gör åtminstone 2 mål idag. Det kan räcka för att tipset går in.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 16:00
Spanien - Schweiz
Spanien -1,5
41 kr

3 kommentarer till “Spanien blir för svårt för Schweiz

  1. Nisse den skrev:

    ojoj, John 😉

  2. John den skrev:

    Inte var dag Spanien får stryk. Och speciellt inte av Schweiz. Det var oväntat 🙂

  3. Viktor den skrev:

    Tydligen första gången Schweiz vann över Spanien någonsin.. De väntade till ett bra tillfälle =P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *