Chile ska vara för starkt för Honduras

Honduras är en av de svagare nationerna som har tagit sig till VM och lär inte ta många poäng. Marcelo Bielsa har lyckats bra med Chile och de har ett intressant lag. Chile ska ha god chans idag och spelas till 1,72 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Chile gjorde ett överraskande starkt kval och slutade 2:a i den sydamerikanska gruppen. Mer förvånande var att Honduras lyckades kvala sig in överhuvudtaget. De har ett par skickliga Europaproffs men på det stora hela så är de ett ganska mediokert lag och Chile är klassen bättre.

Chiles bästa anfallare, och skyttekungen i kvalet, Humberto Suazo har haft problem med skada och förväntas inte hålla för 90 minuters spel. Chile ska allt klara den här uppgiften ändå och har andra skickliga spelare offensivt som Mati Fernandez, Mark Gonzalez, Jorge Maldivia och Alexis Sanchez. Honduras har haft skador på nyckelspelarna Wilson Palacios och David Suazo men båda bör kunna medverka idag. Frågan är i hur bra skick de är bara. Laget har inte sett bra ut inför VM och det bästa de kan hoppas på idag är nog ett oavgjort resultat. Så länge Chile inte gör en plattmatch så ska de ta hem detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 13:30
Honduras - Chile
2
44 kr

3 kommentarer till “Chile ska vara för starkt för Honduras

  1. Daniel den skrev:

    Chile bankar skiten ur Honduras under första halvlek. Kul för VM att det blir lite skoj matcher också

  2. John den skrev:

    Det var uppfriskande. Chile ställer upp galet offensivt. Det är verkligen bara 3 gubbar bakåt. Var lite orolig för Honduraskontringar men inga större problem ännu.

  3. Daniel den skrev:

    Lite mindre skoj andra halvlek men ändå en bra match. Skulle varit minst 2-0 till slut. Grym match iaf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *