Argentina har bollinnehavet medan Sydkorea kontrar

Argentina hade väldigt mycket boll mot ett Nigeria som fick satsa på kontringar när det öppnades upp ytor åt andra hållet. Jag förväntar mig en liknande matchbild mot Sydkorea och Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekts 1,65 för att Argentina (-10%) har mest bollinnehav känns trygg.

Argentina hade hela 65 % bollinnehav mot Nigeria och var bra på att hitta lösningar framåt. De hade kunnat omvandla bollinnehavet till ett mycket tryggare resultat än 1-0 om de bara hade varit mer effektiva och om Enyeama inte hade gjort en stormatch. Sydkorea hade bara 48 % bollinnehav mot ett svagt Grekland och det passar deras spel bra när de får jobba tätt och hårt i försvaret för att sedan kontra snabbt. Idag lär det bli ännu mindre boll och de har säkert uppmärksammat ytorna som Argentina lämnar fritt bakåt och känner att deras bästa chans är att utnyttja dessa snabbt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 13:30
Argentina - Sydkorea
Argentina (-10%) mest bollinnehav
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *