Rooney gör ett bättre VM än Ronaldo

Trots en del skadeproblem och dylikt under våren så var det längesen det kändes så optimistiskt över England inför ett VM. Offensivt kommer mycket att kretsa kring Wayne Rooney och med tanke på hans inställning och fantastiska säsong så tror jag att han kommer att leverera. Jag har redan gått igenom mina tankar om Portugals och Ronaldos chanser i VM i mitt förra inlägg. Jag fortsätter på samma spår och tippar Rooney gör mer mål än Ronaldo till 2,25 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Precis som Argentina så har England en rätt behaglig grupp på papperet. De bör gå vidare till slutspelet och där har de turen som hamnade på den lättare delen av slutspelsträdet. Jag tror åtminstone att England lyckas ta sig till kvartsfinal och om bara Rooney kan undvika skador och avstängningar så förväntar jag mig att han blir den som sätter flest i laget. Det är en helt annan stabilitet i laget nu när Capello är tränare och förutsättningarna kan bli bra för att Rooney ska göra ett lyckat VM.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 16:00
Rooney - Ronaldo
Rooney gör fler mål än Ronaldo
37 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *