Luis Fabiano som skyttekung är spelvärt

Mina två favoriter till att vinna VM:s skytteliga har länge varit David Villa och Luis Fabiano. Jag förväntade mig lite lägre odds på Luis Fabiano och jag hittar mer spelvärde i det alternativet då Spanien kan få ett väldigt tufft slutspel. Jag väljer att satsa en liten peng på Luis Fabiano som bäste målskytt i VM till 13,00 hos Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

När man ska tippa bäste målskytt i VM så är det självklart viktigt att laget går långt, helst till semi-final åtminstone om man ska gå enligt traditionerna. Brasilien har lyckats mycket bra under Dungas ledning och de har god chans att ta sig långt. En final är inte otänkbart alls då de största konkurrenterna finns på andra sidan av slutspelsträdet. Luis Fabiano är given på topp i lagets 4-2-3-1 och är utan tvekan deras mest naturliga målskytt. Hans målsnitt för Brasilien imponerar – 25 mål på 38 landskamper – och han gjorde imponerande 9 mål i kvalet på bara 11 matcher (näst bäst efter Chiles Suazo). Han hade som mål att vinna skytteligan i Confederations Cup 2009 och det var precis det han lyckades med. Han ska ha en god chans att göra flest i VM också och 13,00 i odds är definitivt spelvärt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 15:59
- - -
Luis Fabiano blir bäste målskytt i VM
18 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *