Många konstiga saker att tippa på nu i VM

Visst är det härligt med det stora spelutbudet nu under VM?  Förutom alla långtidsspel så finns det en hel drös med odds för varje match i VM. Men ibland känns det som om spelbolagen har överdrivit och hittat saker att tippa på som vi aldrig ens hade funderat över. Här är några odds jag har hittat för den som har tröttnat på det gamla vanliga 1-X-2:

Holländska motorvägar kommer att vara tomma under matchen Holland – Danmark (13.00-16.00 CET)

Vad klassar de ens som ’tomma’ börjar man ju undra.  För ynka 2,00 hos Unibet så hoppas jag att de inte menar en total saknad av trafik och att en enda bil cruisar förbi och förstör tipset kl. 15:59.

Vem kommer Maradona att förolämpa verbalt först?

Paddypower erbjuder oss en stor bredd av alternativ och det skulle inte förvåna mig om alla får sig en känga vid något tillfälle. Då Maradona är så oberäknelig så kan några av högoddsarna vara spelvärda. Hans gamla nemesis Pele finns till 41,00 och mediehora som han är så kan han säkert leverera något strunt som Maradona kan hetsa upp sig över. Messi finns till 34,00 och kan vara värt av flera anledningar. Maradona ryktas oroa sig för att hans status som argentinsk fotbollsgud hotas och samtidigt kommer han att ge Messi ett stort ansvar i landslaget och han måste börja leverera där också.

Martin Hansson visar ut en spelare för hands

Bara 6,00 i odds ändå hos Victor Chandler. Det borde väl ändå vara lite högre då han har byggt upp en vana av att missa när spelare använder handen?

Första laget att visa en T-shirt med Jesus på vid ett målfirande

Det finns ju ändå en del lag med många kristna spelare så vi kanske kan förvänta oss att det händer förr eller senare. Ganska svårrekat spel hos Paddypower får jag ändå säga. Brasilien är favoriter, tätt följt utav Italien och Argentina. Det är för övrigt ännu ett spel där Nordkorea är kraftiga outsiders…

Ryan Babel tunnlar Daniel Agger

Finns till 20,00 hos Betsafe. Det går även att tippa tvärsemot, att Agger tunnlar sin lagkamrat från Liverpool, till samma odds. Med tanke på att Agger är mittback så förväntade jag mig att oddsen skulle vara högre på detta. Eller har de någon intern vadslagning över vem som lyckas äga den andre först?

Prinsessan Maxima av Holland bär en orange halsduk på läktaren under en av nationens matcher

Nog för att allt som har med kungafamiljer att göra är inne just nu, men ärligt vem bryr sig om en holländsk prinsessa har på sig en halsduk eller inte? De sydafrikanska kvällarna sägs ändå vara rätt kalla så här dags så Unibets 2,00 kanske ändå är värt att testa.

Vilket känt citat från Michael Caines film ’Zulu’ kommer att sägas först av en kommentator under en match med England i VM?

Det här är lugnt mitt favoritspel av de jag har sett hittills. Hur kom Paddypower ens på tanken? Så random. Citat som ”It’s a miracle” skulle inte direkt förvåna mig men om andra som ”Sort of like a female hippopotamus in labour”, ”Don’t throw those bloody spears at me” eller ”Rourke’s Drift… It’d take an Irishman to give his name to a rotten stinking middle o’ nowhere hole like this” dyker upp på BBC/ITV:s sändningar i sommar så går det nog att anklaga kommentatorerna för fusk.

Är det någon som har hittat något annat roligt att spela på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *