Rooney bäste målskytt för England

Efter den fantastiska säsongen Wayne Rooney har haft i Man United så känns det som upplagt för att han även gör ett bra VM. Han är klart Englands största hot framåt och jag måste testa att spela på att Rooney blir Englands bäste målskytt till fina 2,50 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

England har en del spelare i truppen som kan göra mål men det känns troligt att Rooney är den som bidrar med mest. Han har öst in mål hela säsongen i klubblaget och gjorde överlägset mest för England i kvalet. Då gjorde han 9 mål medan Lampard & Crouch kom på delad andra plats med 4 var. Crouch har ett bra målsnitt för England men frågan är hur mycket han får spela. Heskey sägs ha god chans att få starta och där vet man vad man får, och inte är det regelbundet med mål. Defoe är alltid ett hot men även han kan få för lite speltid. Sedan klarar ju Rooney galant att spela själv på topp och Capello kan mycket möjligt använda sig av 4-5-1 också under turneringen.

Från mittfältet känns Lampard som det målfarligaste alternativet men han lyckas aldrig lika bra som i Chelsea. Gerrard kan man inte räkna bort men vänstermittfältare är inte hans bästa position och han har en medioker säsong bakom sig. Ingen annan i laget känns direkt som en kandidat till att vinna interna skytteligan om inte England spelar dåligt och bara får in ett par mål totalt. Men under Capello känns det mer lovande än på länge och kvartsfinal åtminstone känns realistiskt. I det långa loppet ska en het Rooney ha en bra chans.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 20:30
- - -
Rooney bäste målskytt för England
37 kr

1 kommentar till “Rooney bäste målskytt för England

  1. John den skrev:

    Ingen vidare turnering av Rooney alls. Aldrig sett honom så dålig. T.o.m Upson gjorde fler mål, oväntat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *