Warberg har känts hetare hittills i slutspelet

Första semifinalerna i Superligan ikväll och det känns som att det kan bli hur tight som helst i båda matcherna. I Storvreta – Warberg känns det som om gästerna har en liten fördel både formmässigt och när det gäller rutin i slutskeden av slutspelet. Det kan mycket väl bli förlängning så jag kör Warberg (inkl. övertid & straffar) till 2,37 hos Ladbrokes, vilket känns lite väl högt.

Båda lagen vann sina kvartsfinalsserier med 3-0 men det var Warberg som kändes hetare i sina matcher. Det har hittat formtoppen nu i slutet av säsongen efter en ojämn start och värvningen av Johan Andersson gav ännu mer spets till en redan stark trupp. Storvreta gjorde bara det de behövde i sina matcher mot Dalen och de lyste inte direkt. När det gäller det här avgörande skedet i slutspelet så har Warberg mer erfarenhet av att gå både till final och vinna alltihop. De vet vad som gäller och jag förväntar mig att de slår ut Storvreta, även om det kan behövas 5 matcher.

Storvreta får börja lira på hemmaplan och ska Warberg få kontroll över den här serien så vore det bra att vinna någon av bortamatcherna. Varför inte redan den här? Spelplats verkar annars inte ha varit av någon större betydelse de senaste åren då bortalaget har vunnit 6 av de senaste 7 mötena. I serien vann Warberg båda mötena, 6-4 och 5-4 (efter övertid). Det känns som om oddsen borde ha satts lite jämnare idag. Som sagt kan det bli tight men Warberg har många duktiga och erfarna spelare som kan stiga fram och avgöra, antingen på normal tid eller övertid, som Magnus Svensson och Kimmo Eskelinen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 18:45
Storvreta - Warberg
Warberg (inkl. övertid
49 kr

1 kommentar till “Warberg har känts hetare hittills i slutspelet

  1. Daniel den skrev:

    Nice. Trodde du skulle spela på Storvreta när du pratade på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *