Hull gör sitt jobb mot Salford

Salford har inte börjat säsongen bra alls hittills och har haft svårigheter även mot andra lag i botten eller som inte har någon form. Nu kommer ett Hull på besök som är klassen bättre både offensivt och defensivt. Allt annat än en stabil seger här för dem är ett misslyckande. Jag spelar Hull (-9,5) till 1,85 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Hull har vunnit alla sina hemmamatcher hittills men måste även bevisa att de kan vinna borta mot de mindre lagen. Ska de vara med på allvar i toppen i år så ska de åka till ställen som Salford och ta 2 trygga poäng. Idag har de två avbräck i Calderwood och Horne men de har ändå en bredare trupp i år och ska kunna klara sig utan dem. Att Sean Long är tillbaka i laget borde ge den extra rutin och trygghet de behöver i en sån här match där de inte får strula till det. Idag kan den hungriga talangen Reece Lyne möjligtvis göra debut på kanten också. Han sägs vara riktigt snabb och har gjort en del tries i ungdomslaget.

Salford gör för mycket misstag och ger bort för många poäng för att ha vinstchans här. I så fall krävs det en total plattmatch från Hulls sida.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:00
Salford - Hull FC
Hull FC (-9,5)
38 kr

2 kommentarer till “Hull gör sitt jobb mot Salford

  1. John den skrev:

    Det var sista gången jag tippade på Hull när de spelar borta. Att de inte ens klarar av ett skitlag som Salford…Riktigt patetisk insats med mängder av misstag och ingen vilja.

  2. Daniel den skrev:

    Synd att det inte var fotbolldlaget som förlorade. De är iofs minst lika dåliga borta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *