Reading – West Brom kan bli målglatt igen

Det ser ut att kunna bli ett kul möte idag igen mellan Reading – West Bromwich i the Championship. Det har blivit hela 17 mål på de senaste 4 matcherna emellan lagen och då Pinnacle har höjt oddset på över 2,5 mål till 1,88 så känner jag att jag måste testa.

Det blev ett par riktigt fina möten mellan lagen när de möttes i FA-cupen för ett tag sen. 2-2 slutade första mötet i Reading och det blev samma siffror även i omspelet som Reading till slut vann på övertid. Det blev en del heta känslor då och West Brom lär vara revanschsugna. Reading har verkligen hittat formen och börjar nu även leverera på hemmaplan. De har vunnit 6 raka matcher på Madejski Stadium och har hunnit med att utklassa både Wednesday (5-0) och Derby(4-1). I Kebe, Long, McAnuff och Sigurdsson har de spelare som kan göra det lilla extra.

West Brom lär ge dem tufft motstånd idag då även de har fin form och ett av de bästa lagen i ligan. De trivs särskilt bra borta där deras spelstil med ett passningsspel i högt tempo verkligen kommer till sin rätt. Koren, Bednar och Brunt finns inte med idag men de kommer ändå ställa upp med ett starkt lag. Det brukar i snitt bli runt 3 mål i deras matcher medan Reading ligger på 2,75 mål/match. Så potential till en målrik match finns det så länge de vågar gå för vinsten.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Reading - West Bromwich
Över 2,5 mål
38 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *