Södertälje tar ner Almtuna till jorden igen

Almstuna har imponerat men har kanske fått mer poäng än vad de förtjänar. De spelar på den goda form som de hade i slutet av Allsvenskan men ska normalt vara någon klass sämre än Södertälje. Jag tror det är dags att Almtuna får känna på lite ordentlig Elitseriekvalitet. Tvåan spelas till oddset 2,05 Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Det är alltid kul när det kommer upp lite nya lag som utmanar de självgoda lagen i toppen av hierarkin. Det är alltid samma gamla lag som spelar i Elitserien år efter år och det är sällan som andra lag lyckas ta sig upp och utmana på riktigt. Almtuna försöker verkligen och har gjort det otroligt bra hittills. De saknar ju självklart den spetskvalitet som finns i lag som Södertälje som spelat i högstaligan ett tag. Spelare som Lehoux och Klasen drömmer sportcheferna i Allsvenskan om. Jag tror och hoppas, då jag tippar på tvåan, att Almtuna inte klarar av att stå emot när maskinen kommer till stan.

Jag sätter 5% på detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Almtuna - Södertälje
2
76 kr

1 kommentar till “Södertälje tar ner Almtuna till jorden igen

  1. Daniel den skrev:

    Verkade vara tight men Södertälje tog hem det till slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *