Bjudodds på att Spurs vinner och täpper till bakåt

Betway verkar känna sig generösa idag och ger grymma 2,05 på att Tottenham ska vinna utan insläppt mål. Andra bolag har mycket lägre (William Hill bara 1,50 t ex) så passa på innan oddset sjunker. Pompey lär få det svårt att skapa mycket framåt med alla sina skador.

Att Spurs vinner idag är jag övertygad om. De ligger bra till i kampen om fjärdeplatsen och i en sån här match ska de bara inte tappa poäng. Visst har de en del skador men de kommer ändå ställa upp med en fin elva. Pompey har inte lika bred trupp och kommer få det jobbigare på den fronten. De lär nog få det svårt att fylla bänken t.o.m. Matt Ritchie, som har varit på lån hos Swindon och inte ens fått mycket speltid där, har kallats hem för att de är så desperata. Pompey lär sakna Jamie O’Hara mest då han har varit hjärtat och motorn på mittfältet. Han ligger bakom mycket av det positiva hos dem men idag kan han inte spela mot moderklubben. Även Belhadj, som är viktig framåt, är borta. Spelare som Brown, Mokoena och Webber lär få speltid och de duger inte i en sån här match. Pompey lär få svårt att skapa mycket.

8 mål på 15 bortamatcher är inget vidare alls för Pompey. I över hälften av matcherna har hemmalaget lyckats hålla nollan mot dem. De har bara gjort 2 mål borta en gång och det var mot Burnley som faller ihop och är usla bakåt. Spurs lär inte släppa in 2 idag mot ett kraftigt decimerat Pompey. Det lär bli antingen 0 eller 1 mål. Och får man då 2,05 på att Spurs håller nollan i det här läget så måste det bara testas!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Tottenham - Portsmouth
Spurs vinner och håller nollan
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *