Nottingham har tappat stinget på bortaplan

Serieledarna Newcastle är riktigt starka hemma på St James Park där man den här säsongen är obesegrade. 49 av 57 möjliga poäng och 49-6 i målskillnad är nästan i Real Madrid-klass. På de senaste 6 hemmamatcherna har det blivit 6 vinster där man i samliga vunnit med mer än 2 måls marginal. Newcastle får tillbaka spelare, bland annat Peter Lövenkrands och Jose Enrique.

Likt Newcastle är Nottingham Forest riktigt starka på hemmaplan. På bortaplan har man varit bra tidigare under säsongen men har nu 6 raka förluster på bortaplan. Motståndare i de matcherna har varit Barnsley, Preston, Leister, Doncaster, Coventry och Derby – Inga direkta topplag.

Newcastle är vid seger så gott som klar för Premier League. Jag tror de tar den chansen att vinna till 1,70 hos Betsson.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 20:45
Newcastle - Nottingham
1
95 kr

2 kommentarer till “Nottingham har tappat stinget på bortaplan

  1. Daniel den skrev:

    Tippade samma sak jag. Känns bra på förhand även om nottingham inte alls är dåliga. 1,70 är väl egentligen inte bra odds nog men utbudet var riktigt smalt i dag

  2. Daniel den skrev:

    Göttans! mer pengar till oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *