Pompey får det jobbigt på Anfield med Torres

Portsmouth är på väg ner som det ser ut nu. De är en hel del poäng efter och har inte mycket tid att ta igen detta.  Det är inte många glada miner i den sydliga staden och jag har svårt att tro att de kommer komma gladare hem från Liverpool. Torres som är en av de bästa anfallarna i världen kan komma att ha en riktigt rolig kväll om Pool vaknar på rätt sida. Torres gör mål: 1,80Betsafe” href=”http://www.betsafe.com” target=”_blank”>Betsafe.

Liverpool har inte haft en bra säsong och tränaren Benitez har anklagats för att inte stärka laget tillräckligt när de tappat spelare. Laget är tunnare än på flera år. De lever mycket på att de har några riktiga vassa spelare såsom Gerrard och framför allt Torres. Liverpool har inte gjort mål på två matcher nu och det måste det bli ändring på. Hemmamatch mot krisklubben Portsmouth borde passa väldigt bra nu.

Torres är en av de bästa anfallarna i världen och har gjort 13 mål på 21 matcher från start i år. Det är ganska bra med tanke på att han spelat skadad en del av säsongen. Han är även den som lyckats göra 50 mål snabbast i Liverpools historia. Det tog bara 72 matcher vilket är ett imponerande målsnitt i en av världens bästa ligor. Nu är han helt tillbaka från sin skada och har spelat bort lite ringrost. Portsmouths försvar får mycket att göra i dag.

Oddset på detta spel varierar stort mellan olika bolag. Betsafe” href=”http://www.betsafe.com” target=”_blank”>Betsafe ger överlägset bäst odds av de jag scannat.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 21:00
Liverpool - Portsmouth
Torres gör mål
46 kr

1 kommentar till “Pompey får det jobbigt på Anfield med Torres

  1. Daniel den skrev:

    Man behöver inte alltid 90 minuter för att sätta ett tips….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *