Storvreta trivs mot Dalen

När det blev dags att välja kvartsfinalmotståndare så var det kanske ingen större överraskning att Storvreta valde att möta Dalen. De har haft lätt för dem tidigare i både serien och slutspel. Storvreta ska ha för mycket kvalitet för Dalen och ska ses med bra chans idag. Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet har bäst odds på Storvreta, 1,76, men det lär säkert sjunka under dagen så passa på snabbt.

Förra året möttes dessa lag också i kvartsfinalen och Storvreta gick tryggt vidare efter 3-0 i matcher. Det blev stabila siffror i alla matcherna (7-4, 9-5, 7-2) och det verkade kvitta på vems hemmaplan de spelade. Dalen är annars hemmastarka men de räcker inte riktigt till mot de absoluta topplagen. De har bara vunnit 1 av de senaste 9 mötena mot Storvreta i Umeå. I ett slutspel spelar statistik kanske inte lika stor roll, men Storvreta bör ändå ha ett psykologiskt övertag. Dalen har lite extra press på sig också då de har 2 raka bortamatcher efter det här. Jag tror inte de vill åka ner till Uppsala med en förlust i baken redan.

Läget i Storvreta ser bra ut då de inte har några spelaravbräck. Dalen saknar däremot viktige backen Christian Hjort, som spelar både i förstakedjan, powerplay och boxplay.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 18:45
Dalen - Storvreta
2
46 kr

5 kommentarer till “Storvreta trivs mot Dalen

 1. Daniel den skrev:

  Känns som något som jag kan rygga. Litar på dina innebandytips. Bra att du suger så hårt att tippa annat 😛

 2. John den skrev:

  Nästan värt att den skiter sig om du ska vara sån 🙂

 3. John den skrev:

  Nu har oddset sjunkit som en sten. 1,50 på Nordicbet. Fortfarande 1,70 på bl a. Betway och Expekt iaf. Att Dalens förstemålvakt Löfgren har blivit sjuk lär ha bidragit.

 4. Daniel den skrev:

  Då jag ryggade hade jag 1,70 på nordic. Bra att jag var tidig ändå

 5. Daniel den skrev:

  Det gick ju bra då Storvreta tog tag i det i sista perioden. Gott mos. Du kommer ju aldrig i kapp men jag kan ju alltid utnyttja dig när du väl lyckas hitta något av värde 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *