Chelsea slår ut Inter ikväll

Intressant returmöte mellan Chelsea – Inter ikväll när José Mourinho kommer tillbaka till sin gamla klubb. Inter vann första mötet med 2-1, men Chelsea fick ändå ett värdefullt bortamål och ska ha en bra chans att vinna hemma i England. De är experter på att ta sig långt i Champions League och jag skulle bli förvånad om de åkte ut redan nu. Oddset på ettan ligger på runt 1,60 så jag väljer att satsa på att Chelsea går vidare istället till 1,73 hos William Hill.

I första mötet borde Chelsea har varit besvikna över att inte få med sig åtminstone 1 poäng hem. De hade mest bollinnehav och skott mot mål och borde dessutom ha haft en straff när Kalou blev fälld. Ett bortamål var en liten tröst i alla fall och 1-0 räcker till att gå vidare. Inter har inte imponerat i ligan sedan dess och man kan inte bara skylla på att de har haft returmötet i tankarna då titelracet börjar bli tight igen. De var riktigt bleka när de spelade 0-0 mot Genoa på San Siro och senast förlorade de borta mot Catania.

Största bekymret för Chelsea idag är att tredjekeepern Ross Turnbull får stå pga. skador på Cech och Hilario. Annars lär de ställa upp med ett starkt lag som ska kunna orsaka Inter problem. De har stor slutspelsrutin och har lyckats komma till åtminstone semi-final 5 gånger på de senaste 6 åren. England har dominerat i den här cupen och italienska lag får det oftast svårt mot dem. Både Man United och Liverpool har slagit ut Inter de senaste åren och jag tror Chelsea blir för svåra i år.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Chelsea - Inter
Chelsea går vidare
63 kr

2 kommentarer till “Chelsea slår ut Inter ikväll

  1. Daniel den skrev:

    Han försöker sig på fotboll också :O Du har tur… jag tror på den här också så den kan gå in för dig.
    Kombinerar med att Villa klarar minst kryss mot Wigan borta idag. heja

  2. Daniel den skrev:

    Surt sade sillen. Chelsea var verkligen inte bra. Man kan säga vad man vill om straffar och missade chanser. De förtjänade inte att vinna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *