Huddersfield förväntas ta säker seger i rugbyn

Harlequins är ett passande namn på ett lag som har varit ett skämt så här långt i serien. De har varit riktigt uddlösa framåt och läcker samtidigt som ett såll bakåt. Huddersfield har visat att de menar allvar i år igen och har ett alldeles för bra försvar för att Harlequins ska kunna hota. Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway har ett generöst odds jämfört med det förhållandevis låga handikappet de har. 1,85Huddersfield -13,5 är taget.

Av Harlequins 5 förluster hittills så måste den senaste hemma mot Salford varit den tyngsta. De två lagen ser ut att vara de hetaste kandidaterna till ”the wooden spoon” (den som tar jumboplatsen) och en vinst där hade kanske kunnat ge laget ett lyft. Att de har en del folk borta pga. skador hjälper inte heller. Nu möter de ett Huddersfield som har imponerat så här långt, både offensivt och defensivt. De kan göra högklassiga insatser även på bortaplan, som mot Wakefield (52-0) och Hull KR (30-0), och borde ta en säker vinst här så länge de inte tar något för givet. Ett stort plus är att nyckelspelaren Brett Hodgson är tillbaka från skada igen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 17:45
Harlequins - Huddersfield
Huddersfield (-13,5)
35 kr

1 kommentar till “Huddersfield förväntas ta säker seger i rugbyn

  1. John den skrev:

    Vinst med 0,5 poängs marginal räcker 🙂

    Harlequins kämpade på bra i andra men Cudjoe och Hodgson levererade fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *