Crusaders attityd avgör mot skadedrabbade Catalans

Crusaders har fått mycket beröm för sin uppmuntrande start på säsongen där de redan är en seger ifrån att matcha det totala antalet poäng de fick ifjol. De har förbättrat sin trupp sen dess och har visat en riktigt fin inställning. Catalans saknar flera viktiga spelare så Crusaders kan mycket möjligt få sin tredje seger ikväll. Jag testar Crusaders (-4) till 2,00 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Crusaders gjorde en fin insats borta mot topplaget St Helens senast och kunde kanske t.o.m vunnit om de bara gjort lite mindre misstag. Men att göra 30 poäng där uppe är riktigt starkt och laget har nog hyfsat självförtroende trots allt. De har haft flera svåra bortamatcher hittills så 2 vinster och 4 förluster är inte så pjåkigt ändå. Senast de spelade hemma i Wales vann de mot ett formstarkt Hull. Det förväntas en större publik än vanligt idag då Wales gamle kapten i Rugby Union Gareth Thomas gör sin Rugby League-debut. Trots sina 35 år så sägs han vara i bra skick och har imponerat på träningarna med sina skills. Det kan ge laget och fansen en fin boost att en sådan legend har kommit in.

Catalans har varit en besvikelse så här långt men de har haft riktigt otur med skador också. Ordinarie half-back-paret Bosc och Mogg är borta och nu även Greenshields som har brutit benet. De har fått ändra om en del i laget och kallat in juniorer. Jag tror de får det svårt att vinna mot ett heltaggat Crusaders med sin decimerade trupp.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 21:00
Crusaders - Catalans
Crusaders (-4)
39 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *